Ale!

Monopod, 1,2-3 m pitkä kamerajalka

69,00  50,00 

Tällä teleskooppivarrella  yletyt hieman etäisempiinkin paikkoihin ja saat kameralle uusia kuvauskulmia. Soveltuu materiaalinsa ansiosta myös veteen, niin makeaan kuin suolaiseenkin.

6 varastossa

Tuotetunnus (SKU): 500039 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Tällä teleskooppivarrella yletyt hieman etäisempiinkin paikkoihin ja saat kameralle uusia kuvauskulmia. Soveltuu materiaalinsa ansiosta myös veteen, niin makeaan kuin suolaiseenkin.

Lasikuituinen, teleskooppi kameran jalka Gopro kiinnityksellä. Jalka koostuu kolmesta osasta, jollojn sen saa lyhimmillään 1,2 metrin mittaiseksi ja pisimmillään 3 metrin mittaiseksi. Pituuden saa säädettyä 1,2-3 metrin väliltä mieleisekseen lukitsemalla jalan osia kahdella lukitsimella. Osat saa myös irroitettua toisistaan. Kamera kiinnitetään varteen putkikiinnikkeellä joka tulee tuotteen mukana. Putkikiinnike toimii myös tukena telineelle, jos lasket sen vaikkapa 3 metrin päähän maata / puuta / kiveä vasten. Putkikiinnikettä kääntämällä voit kuvata telinellä sekä eteen että taaksepäin (selfie keppi).

Kärkiputken paksuus 22 mm ja paksuimman putken paksuus 30 mm. Paino 950 g.

Tuotteen toimitus tapahtuu matkahuollon kautta, eli tilatessasi tuotteen sinun on noudettava se lähimmältä matkahuollon tavarantoimitus pisteeltä.

 

Lisätiedot

Paino 950 kg

Pin It on Pinterest