Lahjakortti 2 x 4 h kalastuskajakit / 1 x 6 h moottorivene / lähialueretki

80,00 

Lahjakortti oikeuttaa kortin haltijan 2 x 4 h kalastuskajakkivuokraan,  vaihtoehtoisesti 6 h moottorivenevuokraan tai lähialueen kalastusretkiin.  Palvelut ja tuotteemme löydät Kalastusretket sivuiltamme www.kalastusretket.fi, vuokrattavat kohdasta ”Kalustonvuokraus ja retket kohdasta ”Kalastusretket”

Tuotetunnus (SKU): 500058 Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Ilahduta ystävääsi elämyslahjakortilla. Lahjakortti oikeuttaa kortin haltijan 2 x 3 h kalastuskajakkivuokraan tai vaihtoehtoisesti 4 h moottorivenevuokraan. Kalalle kajakilla voi mennä vaikka ystävän kanssa tai käydä itsekseen kahdesti. Moottoriveneeseen mahtuu mukavasti mukaan parikin kaveria. Vuokraan sisältyy lakisääteiset varusteet, kuten pelastusliivit. Tarvittaessa lisäksi on mahdollista vuokrata kalastusvälineitä.

Kajakit ja vene  on vuokrattavissa aivan Joensuun keskustan tuntumassa, josta niillä pääsee kalalle Pielisjoelle tai Pyhäselälle. Pidemmissä vuokrissa niiden kuljettaminen myös muualle on mahdollista. Kajakit ovat  kalastukseen suunnuteltuja kajakkeja. Ne ovat tukevia ja niissä onnistuu myös heittokalastus seisaaltaan. Kajakit ovat loistavia apuvälineitä jigikalastukseen. Vapatelineiden ansiosta myös uistelu kajakeilla onnistuu vaivatta. Kajakit on mahdollista varustaa peräsimellä, joka helpottaa liikkumista varsinkin tuulisemmassa säässä.

Vuokraveneenä on Terhi 445 C 30 HV moottorilla. Vene sopii hyvin jigikalastukseen, heittokalastukseen, pohjaongelle ja muutamalla vavalla uisteluun. Veneessä on vuokravenevarustus ja lisäksi apuna kalojen löytämiseen myös kaikuluotain-plotteri. Vene on rekisteröity 5 henkilölle, mutta suosittelemme maksimihenkilömääräksi 3-4 hlö, niin kalastukseenkin jää veneessä tilaa ja välimatkat taittuvat nopeammin.

Lahjakortin käyttö: Löydät lahjakortista Kalastusretket Joensuun yhteystiedot. Ota yhteyttä ja varaa sinulle sopiva vapaa-aika. Kortti on voimassa vuoden sen ostohetkestä. Huomioithan, että vuokraamme säännöllisesti kalustoa ajalle 1.5.- 30.9. välisenä aikana. Tuon ajan ulkopuolellakin vuokraaminen on mahdollista, kun tiedustelet sitä suoraan meiltä.. Pielisjoella kalastus on kielletty 1.8.-19.10.

Ennen varusteiden luovuttamista allekirjoitetaan vuokraajan kanssa kaluston vuokrasopimus.

Jokainen kalastamaan menevä vastaa itse tarvittavista kalastusluvista.

 

Lahjakortti toimitetaan sähköisenä ilmoittamaanne sähköpostiin vuorokauden kuluessa tilauksesta. Toimitamme myös kartonkisen lahjakortin postitse tai sen voi noutaa Joensuusta.

Etkö löytänyt mieluista lahjakorttia? Jos haluat kortin eri summalle tai ostaa sillä retkiä / kuljetuksia niin ota yhteyttä meihin. Yhteystietomme löytyvät Kalastusretkien sivuilta www.kalastusretket.fi

Pin It on Pinterest