Aquacamdiver

69,00 88,00 

Aquacamdiver – sukeltava kamerateline, jonka avulla pääset kuvaamaan vesimaailmaa pinnan alta.

Tämän telineen avulla voit laskea kameran haluttuun syvyyteen veneestä tai laiturilta. Se mahtuu myös jopa 4 tuuman pilkkireiästä jään alle ikuistamaan vaikkapa pilkkimistä (suosittelemme kuitenkin käyttämään 6 tuuman avantoa).

 

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Aquacamdiver on Suomessa valmistettu teräsrunkoinen actionkameroiden teline, joka on suunniteltu vedenalaiseen kuvaamiseen. Tällä voit ikuistaa vaikkapa  jigittelyä, pilkkimistä, bongata kaloja, kuvata etelän lomalla koralleja tai hylkyjä vaikka sup laudalta. Soveltuu niin talvikäyttöön avannosta kuin avovesikäyttöön vaikkapa veneestä. Etsi kalaparvi kaikuluotaimen avulla ja pudota kamera kalaparvin syvyyteen. Esim kirkkaissa merissä valo riittää kuvaamiseen vielä yli 20 metrin syvyyksissä ilman lamppua.

Telineessä on kellukkeet, jotka pitävät sen oikeassa kuvausasennossa laskiessasi sen pohjaan saakka. Voit kuvata telineen avulla myös välivedestä. Telineeseen saa kiinnitettyä tarvittaessa myös sukelluslampun, joita löytyy verkkokaupastamme.

Huomioi veden kirkkaus telinettä käyttäessäsi. Useissa suomalaisissa vesissä näkyvyys on heikko. Valitse kuvauskohteiksi kirkasvetisiä vesistöjä. Kirkkaat vedet ja valoisa päivä mahdollistavat kuvaamisen syvälläkin kirkkaissa vesissä.

Tarjolla kaksi mallia, musta ja teräksen värinen. Molempien materiaali on RST.  Mustan telineen pintakäsittely suojaa tuotetta meriveden korroosiolta. Teräksen värinen voi runsaan merivedessä käytön seurauksena kärsiä. Senkin meriveden kestoa voi huomattavasti parantaa huuhtelemalla telineen aina meressä käytön jälkeen makealla vedellä (myös kellukkeiden alta)

Paketin mukana tulee goprolle sopiva tankokiinnike, eli kaikki kamerat joihin tämä kiinnike sopii käyvät suoraan telineeseen.

Mitat, pituus 26 cm, suurin halkaisija 10 cm.  Rungon materiaali RST.

Pakettiin kuuluu runko, kellukkeet, tankokiinnike..

Tutustu käyttöohjeisiin Lisätiedot-välilehdellä.

 

 

Lisätiedot

Mitat Ei saatavilla/-tietoa
Väri

Black, Silver

Käyttöohjeet

– Aquacamdiver on vedenalaiseen kuvaamiseen suunniteltu teline
– Teline koostuu ruostumattomasta teräksestä valmistetusta rungosta, kellukkeista ja kamerakiinnikkeestä
– Kamera kiinnike on yhteensopiva kaikkiin kameroihin, joihin sopii GoPro kiinnitys
– Kellukkeet ovat vaahtomuovia
– Kiinnike on muovia, kiinnikkeen metalliosat ruostumatonta terästä.
– Aquacamdiver lasketaan pinnan alle narun avulla.
– Voit laskea kameran kuvaamaan vedenalaisia maisemia jyrkältä rannalta, laiturilta, veneestä tai jään alta avannosta.
– Kamera kytketään päälle ennen veden alle laskemista
– Rungossa on myös varmistusnaru, jonka saa silmukalla kiinnitettyä kamerakiinnikkeeseen. Tämä on lisäturva kameralle, mikäli muovinen kiinnike murtuu. Kiinnike voi murtua osuessaan kiveen, kun se on kiristetty liian tiukalle tai vanhuuttaan.
– Tuotteen valmistaja ei ota vastuuta telineiden käytössä aiheutuneista kameroiden katoamisista tai rikkoontumisista.
– Suosittelemme käyttämään uittonaruna kelluvaa narua. Käyttäjä vastaa siitä, että narussa käytettävä solmu on riittävän pitävä. Mikäli telineen käyttäjä menettää kameran ja telineensä riittämättömän kiinnityksen vuoksi, on se hänen omalla vastuullaan.
– Narulla telineen voi laskea haluttuun syvyyteen kuvaamaan, myös väliveteen. Huomioithan, että osa kameramalleista ei ole vedenkestäviä. Useissa kameramalleissa vedenkestävyys taataan 10 metrin. Syvemmällä kuvatessa on syytä käyttää syvempiin vesiin suunniteltuja sukelluskoteloita. Käyttäjä vastaa itse, että on ottanut selvää, kuinka omaa kameraa tulee vedessä käyttää ja toimii sen mukaisesti.
– Pohjaan laskettaessa uittonaru voi jäädä löysälle, kellukkeet pitävät telineen vedessä oikeassa kuvausasennossa.
– Kiinnityksessä suositellaan käytettäväksi solmua tai leikarilla tehtyä silmukkaa. Suora leikarikiinnitys voi vahingoittaa metallin pintakäsittelyä.
– Yhdellä narulla laskettaessa kamera pyörii hitaasti vedessä ja hakee näin kuvauskohteita ympäristöstään.
– Jos haluat suunnata kameran tarkasti yhteen suuntaan, käytä kahta uittonarua. Tuolloin narut kiinnitetään kiinnikkeen eripäihin ja lasketaan pitämällä kiinni molemmista naruista. Tällä tekniikalla kameraa saadaan kohdennettua oikeaan suuntaan muutaman metrin syvyydessä.

Pin It on Pinterest