Ale!

Aquacambase pohjateline

85,00  65,00 

Pohjaan laitettava aquacambase teline. Telineessä Gopro kiinnike, jonka avulla kameran kuvauskulmaa saa säädettyä. Painonsa ja muotonsa ansiosta teline pysyy tukevasti pohjassa myös aallokossa ja virrassa.

16 varastossa

tuotetunnus (SKU) 500041 Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Nyt lokakuun ajan tutustumistarjouksessa Aquacambase pohjateline!

Lokakuu on useiden lohikalojen kutuaikaa ja tämän telineen avulla tavoitat kutualueilla liikkuvat lohikalat jokien virtapaikoista ( ethän tallaa sorakkoja) .

Pohjaan laitettava aquacambase teline on Suomessa kehitetty ja valmistettu teräksinen actionkamerateline.  Telineessä Gopro kiinnike, jonka avulla kameran kuvauskulmaa saa säädettyä. Painonsa ja muotonsa ansiosta teline pysyy tukevasti pohjassa myös aallokossa ja virrassa.

Laske kamera telineessä kuvaamaan kalastusta vaikka tärppipaikaltasi tai virtaan lepokiven taakse,  jossa tiedät kalojen viihtyvän. Tai ikuista muita veden eläviä sekä vesiharrastuksia.

Teline tulee aina merkitä narulla löytämisen helpottamiseksi. Narun saa kiinnitettyä adapteriin silmukalla ruuvin alle. Suosittelemme käyttämään kelluvaa narua, joka vedetään telineestä kireäsi rantaan saakka telineen löytämisen varmistamiseksi.

Teline painaa painaa 840 g ja painonsa ansiosta se pysyy hyvin paikallaan kovemmassakin aallokossa ja virrassa, kunhan sille valitsee oikeanlaisen alustan.

Laskettavissa käsin matalaan veteen, syvemmälle laskettaessa muutaman metrin syvyyteen narun avulla. Jos et näe laskusyvyyteen saakka, jää kameran suuntaaminen arvoitukseksi.

Rungon materiaali RST, adapteri alumiinia.

Alla linkkejä videoihin, joita kuvattu Aquacambase telineellä. Tuote kuvissa myös telineen avulla kuvattuja valokuvia. Kuvissa oleva mustaksi maalattu teline valmistettu HST metallista, joka on arvokkaampi ja  toistaiseksi loppunut varastosta. Saatavilla on RST metallin väristä telinettä, joka kestää hyvin makeassa vesissä. RST materiaali voi päästä ruostumaan, jos sitä käyttää suolaisissa vesissä. Korroosiota voi estää pesemällä telineen aina huolella makealla vedellä merivedessä käytön jälkeen.

Hauet kudulla:

Taimenia Finnmarkissa:

 

Lisätiedot

Paino 840 kg
Mitat 188 x 188 x 50 cm