Aquacamtools-verkkokaupan toimitusehdot

Voimassa 1.10.2017 alkaen

Yleistä verkkokaupasta

Verkkokaupan tuotteita myy Matexpro Oy 3101488-6 . Myymme tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomeen ja EU-alueelle. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan pääsääntöisesti internetin välityksellä osoitteesta aquacamtools.com ostoskorin kautta.

Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen nimen, toimitusosoitteen ja  sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä. Asiakastiedot jäävät Matexpron asiakasrekisteriin, josta ne voidaan poistaa asiakkaan pyynnöstä. Asiakasrekisterin tietoja  ei käytetä suoramarkkinointiin eikä niitä luovuteta kolmannelle osapuolelle, poislukien mahdolliset perintä ja perustellut viranomais tapaukset. Asiakasrekisteriä ylläpidetään voidaksemme palvella paremmin asiakkaitamme. Rekisteristä näemme tarvittaessa mitä asiakas on milloinkin tilannut ja pystymme näin palvelemaan esimerkiksi ongelmatilanteissa paremmin. Mahdollisten tuote-eräkohtaisten valmistusvirheiden ilmetessä voimme asiakasrekisterin ansiosta ottaa yhteyttä asiakkaaseen.

Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Tilausvahvistus

Vastaanotettuamme tilauksen, lähetämme tilausvahvistuksen sähköpostiinne.

Maksaminen

Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Bambora PayForm (Paybyway Oy, y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Bamboran verkkopalvelun kautta ja tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy Bambora tai Paybyway Oy. Bambora välittää maksut verkkokauppiaalle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja.

Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille. Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet.

Lue lisää Bamborasta: https://www.bambora.com

Maksutavat

PayForm-palvelun kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, lompakolla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, MobilePay, Masterpass, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit, sekä Jousto.

MobilePay: Voit maksaa MobilePay-lompakollasi mikäli olet sallinut verkkokaupoissa maksamisen sovelluksen asetuksista. MobilePay-lompakolla suoritetut maksut veloitetaan lompakkoon liitetyltä maksukortilta. Mikäli maksun veloittaminen maksukortilta epäonnistuu, MobilePay-lompakolla maksaminen ei ole mahdollista verkkokaupassa.

Pivo: Käyttöehdot ovat tarjolla Pivon sivuilla: https://pivo.fi/kayttoehdot/pivon-kayttoehdot/

Jousto lasku ja osamaksu on kotimainen palvelu, jolla teet ostoksesi nopeasti ja turvallisesti. Jousto on tarkoitettu yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti. Joustolla saat 30 vuorokautta korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Laskun saatuasi voit päättää maksatko sen kokonaan vai osissa. Osamaksulla voit maksaa ostoksesi jopa 36:ssa erässä, alkaen 9,90 eur/kk. Jousto osamaksun kustannukset ovat 3,90 eur/kk ja 19,90%:n luottokorko. Voit maksaa Joustolla 30–3000 euron ostoksia. Luotonmyöntäjänä toimii Aurajoki Nordic Oy. Lue lisää Joustosta osoitteessa www.jousto.com.

Bambora PayForm -maksupalvelun yhteystiedot

Bambora PayForm, Paybyway Oy (Y-tunnus 2486559-4)
Sähköposti: [email protected]
Puhelin: 09 315 82 555 (arkisin klo 9-17)
Postiosoite: Laserkatu 6, 53850 Lappeenranta

Ennakkomaksu

Postitamme tuotteet kun maksu on suoritettu ja tilaus tulee järjestelmäämme. Emme toimita tuotteita postiennakolla.

Toimitusaika

Tilaus katsotaan vastaanotetuksi, kun olemme lähettäneet vahvistuksen sähköpostilla. Toimitamme tuotteet jakelijalle 1-3 vuorokauden (arkipäivän) kuluessa vastaanotettuamme tilauksen.Tavaratoimitukset lähetetään Postin (poikkeustapauksissa Matkahuollon tai muiden rahtipalvelun tarjoajien) kautta.  Paketin saapumisajankohdasta vastaa jakelia. Pääsääntöisesti Suomeen toimitettavat paketit ovat tilaajan noudettavissa 1-3 vrk kuluessa tilauksesta. Poikkeustapauksissa pidätämme oikeuden tilauksen toimittamiseen jakelijalle myöhemmin. Mikäli toimituksen lähettäminen viivästyy yli 3 vrk mittaiseksi tilauksen vastaanottamisestamme, ilmoitamme siitä aina asiakkaalle ja hänellä on mahdollisuus peruuttaa tilaus. Kiireellisissä tapauksissa voitte olla aina yhteydessä suoraan meihin puhelimitse, sähköpostilla tai fb-sivujemme kautta.

Toimitamme tilaukset kaikkialle maailmaan. Osa tuotteista toimitetaan suoraan postilaatikkoosi, isommat paketit tulee noudettavaksi postista/pakettiautomaatista. Jos postiin toimitettua tilausta ei noudeta heti saapumisilmoituksen jälkeen, sitä säilytetään saapumisviikon lisäksi 7 vrk. Jos tilausta ei noudeta tässä ajassa, lähetys palautetaan verkkokauppaan.

Tuotteillamme on kuluttajasuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta osoitteeseen sale(a)aquacamtools.com. Tuotteiden palautusosoite on Matexpro, Vehkataival 16 b 7. 80220 JOENSUU (osoitteessa ei sijaitse myymälää).

Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita.

Mikäli tilaus on ollut viallinen ( väärä tuote, viallinen tuote, tuotekuvaus ei ole vastannut tuotetta) korvaamme kaikki ostokset ja palautuksen toimituskustannukset. Toimituskustannukset on tehtävä edullisimman toimitustavan mukaan. Emme korvaa palautuksessa käytettävää pakkausta, palautukseen voi käyttää samaa pakkausta, jolla tuotteet on toimitettu tilaajalle..

Tilauksen voi palauttaa 14 vrk ajan myös, vaikka tilaus ei olisi viallinen. Tällöin palautamme tilauksen hinnan, emme palautukseen liittyviä toimituskuluja

Palautamme rahat välittömästi tilillesi, kun tuote on tullut takaisin ja se on todettu myyntikelpoiseksi. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja alkuperäispakkauksessa.

Liitä palautuksen mukaan seuraavat tiedot:

  • nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi
  • pankkitilinumerosi
  • sekä kopio  tilausvahvistuksesta
  • palautuksen syy ( jos viallinen tilaus)

Emme vastaanota palautuksia yli 14 vrk kuluttua toimituksesta. Kun palautus on hyväksytty, rahat palautetaan suoraan tilillesi palautuksen vastaanoton ja käsittelyn jälkeen.

VAHINGOITTUNUT LÄHETYS

Mikäli lähetys on kuljetuksen aikana rikkoutunut tai pakkaukseltaan vioittunut, tee siitä heti vahinkoilmoitus toimituksen järjestäjälle, pääsääntöisesti Postiin. Pakkaamme kaikki tuotteet asianmukaisesti minimoidaksemme lähetyksen vahingoittumisen. Emme vastaa kuljetuksessa aiheutuneista vahingoista. Postin asiakaspalvelu puh. 0200 71000 ma-pe klo 8-20 la klo 9-14.

Muuta

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Matexpro käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti.

Pin It on Pinterest