Aquacamtools-verkkokaupan toimitusehdot

Voimassa 1.10.2017 alkaen

Yleistä verkkokaupasta

Verkkokaupan tuotteita myy tmi Matexpro y-tunnus 2058848-9. Myymme tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomeen ja EU-alueelle. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan pääsääntöisesti internetin välityksellä osoitteesta aquacamtools.com ostoskorin kautta.

Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen nimen, toimitusosoitteen ja  sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä. Asiakastiedot jäävät Matexpron asiakasrekisteriin, josta ne voidaan poistaa asiakkaan pyynnöstä. Asiakasrekisterin tietoja  ei käytetä suoramarkkinointiin eikä niitä luovuteta kolmannelle osapuolelle, poislukien mahdolliset perintä ja perustellut viranomais tapaukset. Asiakasrekisteriä ylläpidetään voidaksemme palvella paremmin asiakkaitamme. Rekisteristä näemme tarvittaessa mitä asiakas on milloinkin tilannut ja pystymme näin palvelemaan esimerkiksi ongelmatilanteissa paremmin. Mahdollisten tuote-eräkohtaisten valmistusvirheiden ilmetessä voimme asiakasrekisterin ansiosta ottaa yhteyttä asiakkaaseen.

Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Tilausvahvistus

Vastaanotettuamme tilauksen, lähetämme tilausvahvistuksen sähköpostiinne.

Maksutavat

Tuotteet voi maksaa suomalaisten pankkien verkkopankkitunnuksilla tai luottokortilla. Checkout maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Palvelu on maksulaitoslain siirtymäsäännöksen nojalla merkitty Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Checkout on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä palvelu.

Ennakkomaksu

Postitamme tuotteet kun maksu on suoritettu ja tilaus tulee järjestelmäämme. Emme toimita tuotteita postiennakolla.

Toimitusaika

Tilaus katsotaan vastaanotetuksi, kun olemme lähettäneet vahvistuksen sähköpostilla. Toimitamme tuotteet jakelijalle 1-2 vuorokauden (arkipäivän) kuluessa vastaanotettuamme tilauksen.Tavaratoimitukset lähetetään Postin (poikkeustapauksissa Matkahuollon tai muiden rahtipalvelun tarjoajien) kautta.  Paketin saapumisajankohdasta vastaa jakelia. Pääsääntöisesti Suomeen toimitettavat paketit ovat tilaajan noudettavissa 1-3 vrk kuluessa tilauksesta. Poikkeustapauksissa pidätämme oikeuden tilauksen toimittamiseen jakelijalle myöhemmin. Mikäli toimituksen lähettäminen viivästyy yli 2 vrk mittaiseksi tilauksen vastaanottamisestamme, ilmoitamme siitä aina asiakkaalle ja hänellä on mahdollisuus peruuttaa tilaus. Kiireellisissä tapauksissa voitte olla aina yhteydessä suoraan meihin puhelimitse, sähköpostilla tai fb-sivujemme kautta.

Toimitamme tilaukset kaikkialle maailmaan. Osa tuotteista toimitetaan suoraan postilaatikkoosi, isommat paketit tulee noudettavaksi postista/pakettiautomaatista. Jos postiin toimitettua tilausta ei noudeta heti saapumisilmoituksen jälkeen, sitä säilytetään saapumisviikon lisäksi 7 vrk. Jos tilausta ei noudeta tässä ajassa, lähetys palautetaan verkkokauppaan.

Tuotteillamme on kuluttajasuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta osoitteeseen sale(a)aquacamtools.com. Tuotteiden palautusosoite on Matexpro, Vehkataival 16 b 7. 80220 JOENSUU (osoitteessa ei sijaitse myymälää).

Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita.

Mikäli tilaus on ollut viallinen ( väärä tuote, viallinen tuote, tuotekuvaus ei ole vastannut tuotetta) korvaamme kaikki ostokset ja palautuksen toimituskustannukset. Toimituskustannukset on tehtävä edullisimman toimitustavan mukaan. Emme korvaa palautuksessa käytettävää pakkausta, palautukseen voi käyttää samaa pakkausta, jolla tuotteet on toimitettu tilaajalle..

Tilauksen voi palauttaa 14 vrk ajan myös, vaikka tilaus ei olisi viallinen. Tällöin palautamme tilauksen hinnan, emme palautukseen liittyviä toimituskuluja

Palautamme rahat välittömästi tilillesi, kun tuote on tullut takaisin ja se on todettu myyntikelpoiseksi. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja alkuperäispakkauksessa.

Liitä palautuksen mukaan seuraavat tiedot:

  • nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi
  • pankkitilinumerosi
  • sekä kopio  tilausvahvistuksesta
  • palautuksen syy ( jos viallinen tilaus)

Emme vastaanota palautuksia yli 14 vrk kuluttua toimituksesta. Kun palautus on hyväksytty, rahat palautetaan suoraan tilillesi palautuksen vastaanoton ja käsittelyn jälkeen.

VAHINGOITTUNUT LÄHETYS

Mikäli lähetys on kuljetuksen aikana rikkoutunut tai pakkaukseltaan vioittunut, tee siitä heti vahinkoilmoitus toimituksen järjestäjälle, pääsääntöisesti Postiin. Pakkaamme kaikki tuotteet asianmukaisesti minimoidaksemme lähetyksen vahingoittumisen. Emme vastaa kuljetuksessa aiheutuneista vahingoista. Postin asiakaspalvelu puh. 0200 71000 ma-pe klo 8-20 la klo 9-14.

Muuta

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Matexpro käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti.

Pin It on Pinterest