Rekisteriseloste

Henkilötietolain (523/1999) 10§:n ja 24§:n mukainen rekisteriseloste.

REKISTERINPITÄJÄ

Matexpro 2058848-9

Vehkataival 16 b 7

80220 JOENSUU

REKISTERIASIOITA HOITAVA HENKILÖ

Matti Pasanen

Vehkataival 16 b 7

80220 JOENSUU
Sähköposti sale(a)aquacamtools.com

REKISTERIN NIMI

Matexpron  asiakasrekisteri

REKISTERIN PITÄMISEN PERUSTE

Henkilö on rekisteröitynyt aquacamtools.com sivujen asiakkaaksi, ostanut aquacamtools.com sivuilta  tavaraa ja/tai osallistuu Matexpron tilaisuuteen tai tilaa palveluja Matexprolta.

REKISTERIN KÄYTTÖTARKOITUS

Rekisterin käyttötarkoitus on Matexpron asiakasrekisterin ylläpitäminen sekä asiakkaiden tilausten arkistointi ja käsittely sekä asiakassuhteen hoitaminen. Rekisteriä käytetään myös kadonneiden pakettien seurantaan. Tietoja voidaan käyttää Matexpron toiminnan kehittämiseen, tilastollisiin tarkoitukseen ja henkilökohtaisemman kohdennetun sisällön tuottamiseen verkkopalveluissamme. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa.

Rekisterin tietoja ei käytetä suoramarkkinointiin.  Tietoja käsitellään ainoastaan Matexpron asiakassuhteen ylläpitämiseen teknisten rajapintojen kautta.

Matexprolla on oikeus julkaista asiakasrekisterin sisältämät tiedot sähköisenä tai kirjallisena luettelona, ellei asiakas sitä erityisesti kiellä. Luettelolla tarkoitetaan esim. postitustarroja tuotevirheestä ilmoittamiseen. Asiakkaalla on oikeus kieltää tietojen julkaiseminen ilmoittamalla siitä Matexpro asiakaspalveluun, sähköpostitse sale(a)aquacamtools.com tai kirjallisesti postitse yllä olevaan postitusosoitteeseen

REKISTERIN SISÄLTÄMÄT TIEDOT

Henkilörekisteri sisältää seuraavia tietoja:

  • Henkilön etu- ja sukunimi
  • Sähköpostiosoite
  • Postiosoite
  • Puhelinnumero (ei pakollinen)
  • Tiedot käsitellyistä tilauksista
  • Tilausten Postin seurantatiedot

TIETOJEN LUOVUTUS

Asiakasrekisterin tiedot ovat ainoastaan Matexpron käytössä,  paitsi Matexpron käyttäessä niitä luottopäätöksen tueksi. Tietoja ei kuitenkaan luovuteta Matexpron ulkopuolelle tai sen yhteistyökumppaneiden omaan käyttöön, paitsi luottohakemukseen, perintään tai laskutukseen liittyvissä asioissa sekä lainsäädännön velvoittaessa. Henkilötietoja ei siirretä Euroopan Unionin ulkopuolelle, ellei se ole Matexpron tai sen yhteistyökumppanin teknisen toteutuksen varmistamiseksi tarpeellista.

Rekisteröityneen henkilötiedot hävitetään käyttäjän pyynnöstä ellei lainsäädäntö, avoimet laskut tai perintätoimet estä tietojen poistamista.

REKISTERIN SUOJAUS

Rekisteriä ei luovuteta sivullisille. Rekisterin käyttöoikeus edellyttää aquacamtools.com sisäisen verkon käyttäjäoikeuksia. Rekisteri sijaitsee aquacamtools.com salasanasuojatulla palvelimella.

Share This