Aquacamtools®-telineet ovat Suomessa suunniteltuja ja valmistettuja actionkameratelineitä vedenalaiseen kuvaamiseen.

Telineet on valmistettu teräksestä, joten ne ovat painavia ja antavat kuvaamiseen siihen tarvittavaa vakautta. Telineiden käyttö ei edellytä sukeltamista – tosin voivat sukeltajatkin näitä käyttää kuvatessaan harrastustaan.

Telineissä oleva kiinnitys on yhteensopiva GoPro kameroiden kanssa.

Telineitä voidaan käyttää rannalta käsin, viemällä ne kahlaamalla paikalleen tai uittamalla niitä veneestä tai laiturilta. Paina kamera päälle, laske kamera telineen avulla haluttuun paikkaan ja kuvaa.

Aquacambase

Pohjateline, jonka avulla kuvaat vedenalaista maailmaa pohjasta käsin. Sen voi laskea virtaavaan tai seisovaan veteen kuvaamaan kaloja tai vaikkapa kalastusta.

Aquacamdiver

Sukeltava teline, jolla pääsee syvempiin vesiin tai väliveteen. Kameran voi laskea tämän avulla vaikkapa laiturilta, veneestä tai pilkkireiästä.

Telineiden raaka-aineena on RST, jonka ansiosta ne kestävät ruostumatta käyttöä makeassa vedessä sekä murtovedessä. Mikäli käytät telineitä merivesissä Suomen ulkopuolella, suosittellaan telineiden huolellista pesua makealla vedellä jokaisen käyttökerran jälkeen. Se lisää telineiden käyttöikää.  Telineitä valmistetaan myös HST metallista joka soveltuu myös aktiiviseen merikäyttöön. Näitä telineitä ei vähäisen kysynnän vuoksi ole ollut vielä jatkuvasti saatavilla. Jos kuvaat pääasiassa merivesissä, kannattaa myös HST telineitä tiedustella suoraan aquacamtoolsilta.

Pin It on Pinterest